055 - 7370111
info@transformatiehuis.nl
coaching en intensive universiteit voor de ziel coaches en methode tarieven en contact
coaches
ontstaan
methode
de balanssteen
masterclass
oefencliënt worden
ontstaan

In het najaar van 2006 ontdekten wij een gemeenschappelijke droom: een centrum voor de begeleiding van mensen bij hun bewustwording op een diep niveau (levensdoel, missie, identiteit). Bovendien fascineerde het ons dat onze ervaringen en talenten elkaar precies bleken aan te vullen. Dit vormde de basis voor onze samenwerking en voor de oprichting van Het Transformatiehuis.

Terwijl wij deze droom volgden, werd ons al gauw helder dat wij complementaire zielen zijn (soms tweelingzielen genoemd) en dat er ware liefde tussen ons is. Al gauw vroeg Anthoinette aan Ton om in de hemel met haar te trouwen! Ton heeft niet alleen ja gezegd, maar vroeg Anthoinette ook op aarde ten huwelijk. Al wisten we op dat moment allebei niet eens precies wat dat is en hoe dat werkt.

Al gauw gingen we samenleven, later ook trouwen. En wat krijg je als je twee topcoaches in ware liefde bijeen brengt? Je raadt het al: we daagden elkaar iedere dag uit om het beste in onszelf naar boven te halen. Er ontstond een proces van steeds opnieuw onderzoeken wat er nu nog was dat ‘de beste versie van onszelf’ belemmerde. Om elkaar vervolgens te helpen bij het transformeren hiervan.

Bij dit proces om volledig vanuit ons hart te kunnen leven, in onvoorwaardelijke liefde, kregen we gelukkig al snel hulp: Anthoinette bezit de gave om de wijsheid van haar hogere zelf ‘te vertolken’ en zo om te zetten in geschreven tekst. Zo bleef geen belemmering langdurig een obstakel en er ontstond een (snel)weg die rechtstreeks naar de innerlijke bron leidt.

Aanvankelijk namen we aan dat onze teksten alleen voor onszelf bedoeld waren en ons de weg wezen naar volledige zelfverwerkelijking. Maar gaandeweg werd ons duidelijk dat ‘trouwen in de hemel’ geen eenmalige ceremonie is, maar een proces van volledige bevrijding van het geestelijk lichaam door middel van het heilig huwelijk. En dat deze weg ook voor anderen relevant is.

Zo ontdekten we in ons werk met andere mensen dat het patroon van geestelijke belemmeringen universeel is. En dus is ook de weg naar bevrijding van die geestelijke belemmeringen, een universele weg. Een weg die begaanbaar is voor iedere mens die authentiek in het leven wil staan en vrijuit wil kunnen leven.

Gaandeweg hebben wij onze bewustwordingsweg dan ook vertaald in een gestructureerd programma voor bewustwording, ‘universiteit voor de ziel’ geheten, waarin mensen hun belemmeringen stap voor stap kunnen onderzoeken en door middel van transformatie ook achter zich laten, totdat zij uiteindelijk onbelemmerd vanuit hun innerlijke bron kunnen leven.
 
 
Copyright 2007 - 2019 Het Transformatiehuis