06-29547036 (Ton)
06-20100165 (Anthoinette)
info@transformatiehuis.nl
coaching en intensive universiteit voor de ziel coaches en methode tarieven en contact
coaches
ontstaan
methode
masterclass
oefencliënt worden
Anthoinette van Vulpen (1961)

Vanaf mijn veertiende was ik mij heel bewust van het feit dat ik meer zag en voelde dan veel mensen in mijn omgeving. Ik beschouwde dat niet altijd als een voordeel: mensen konden zich hierbij ongemakkelijk voelen omdat ze dachten dat ik letterlijk alles van ze kon zien.

Ik werkte vele jaren met plezier als röntgenlaborant. De combinatie van techniek en het begeleiden van mensen in voor hen vaak spannende momenten, vond ik zeer speciaal. Ondertussen groeide mijn vertrouwen in de zuiverheid van mijn helder zien en voelen en ging ik dit als een talent beschouwen, in plaats van als een belemmering.

Dit bracht mij ertoe om een eigen praktijk op te richten en met mensen te gaan werken, allereerst als reflexzone therapeut.

Al snel merkte ik de meerwaarde van de gesprekken die ik tijdens elke massage voerde, doordat ik in staat was om precies de juiste vragen te stellen. Zo begon ik te werken met o.a. de Helende Reis van Brandon Bays.

Later, toen mijn persoonlijke leven door echtscheiding in een soort crisis belandde, besefte ik dat het nu tijd werd om met mijn eigen heling aan de slag te gaan. Dit bracht mij in contact met de methode voor regressietherapie van Jan Kleyn, waarmee ik enige tijd later ook in mijn praktijk ging werken.

Door mijn ontmoeting met Ton zag ik mogelijkheden om mijn werk op grotere schaal te gaan doen. In werkelijkheid zorgde onze ontmoeting ervoor dat mijn eigen proces van heling in een versnelling kwam: samen ontdekten we een weg die wij vertaalden naar een methode die universeel blijkt te zijn.

Mijn kracht is het volledig kunnen benutten van mijn talent om mensen te helpen thuis te komen bij zichzelf.
Anthoinette

LinkedIn-profiel van Anthoinette van Vulpen weergevenProfiel van Anthoinette van
     Vulpen weergeven
Copyright 2007 - 2022 Het Transformatiehuis